Aljomar Iberico Ham Croquettes
Published : 01/15/2025 08:29:36 | Categories : Recipe AljomarIngredients75 g finely chopped onion 75 g butter 75 ml EVOO 225 g flour 3.120 ml milk, reduced to half 2 eggs 300 g finely chopped bits of Aljomar Iberico hamMethod Place eggs in [...]
Read moreAljomar Iberico Pork Tongue with vegetable purée
Published : 08/07/2024 11:22:31 | Categories : Recipe AljomarIngredients8 Aljomar iberico pork tongues 1.5 L beef broth 1.5 L water 2 onions cut in strips 4 garlic cloves 4 carrots, sliced 2 green onions, sliced A dash of olive oil 400 g. red [...]
Read moreBraised Aljomar Iberico Pork Cheeks
Published : 04/11/2024 16:09:44 | Categories : Recipe AljomarIngredients3 kg Aljomar Iberico pork cheeks 1 kg white onion 1 kg red onion 200 g carrots 150 g leeks (white part) 150 g green pepper 50 g fresh sprig of parsley 75 ml fragrant dry [...]
Read moreAljomar Iberico Sausage on toast bread
Published : 05/29/2023 09:38:17 | Categories : Recipe AljomarIngredientes (serves 4)0.200 g of Aljomar Iberico Sausage 20 g sweet onion Cilantro Mayonnaise Worcestershire sauce Lime juice Toast breadMethod Finely chop the sausage in [...]
Read more
EL ORIGEN DEL SABOR
Hace 30 años, Don Alfonso Sánchez decidió escribir su propio sueño y poner en práctica los conocimientos adquiridos desde su niñez.
Así nacía en Guijuelo la marca Aljomar, fruto de la constancia, el esfuerzo y el trabajo de una familia. Hoy la marca Aljomar es sinónimo
de calidad y tradición, y aúna a la perfección artesanía con innovación. Sólo así es posible mantener intacto el sabor y
poderlo compartir con los paladares más exigentes de más de 30 países.