Aljomar Iberico Pork Tongue with vegetable purée
Published : 08/07/2024 11:22:31 | Categories : Recipe AljomarIngredients8 Aljomar iberico pork tongues 1.5 L beef broth 1.5 L water 2 onions cut in strips 4 garlic cloves 4 carrots, sliced 2 green onions, sliced A dash of olive oil 400 g. red [...]
Read moreBraised Aljomar Iberico Pork Cheeks
Published : 04/11/2024 16:09:44 | Categories : Recipe AljomarIngredients3 kg Aljomar Iberico pork cheeks 1 kg white onion 1 kg red onion 200 g carrots 150 g leeks (white part) 150 g green pepper 50 g fresh sprig of parsley 75 ml fragrant dry [...]
Read moreAljomar Iberico Sausage on toast bread
Published : 05/29/2023 09:38:17 | Categories : Recipe AljomarIngredientes (serves 4)0.200 g of Aljomar Iberico Sausage 20 g sweet onion Cilantro Mayonnaise Worcestershire sauce Lime juice Toast breadMethod Finely chop the sausage in [...]
Read moreTacos with Aljomar Iberico Lagrima cooked at 800 c with Sweet Potato and Egg-Fre
Published : 04/25/2023 09:04:23 | Categories : Recipe AljomarIngredients (serves 4)0.6 grams ALJOMAR Iberico pork, lagrimas (the meat located between the ribs)Egg-free mayo0.1 litre whole milk 0.3 litres olive oil 0.4 grade SaltSweet [...]
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EL ORIGEN DEL SABOR
Hace 30 años, Don Alfonso Sánchez decidió escribir su propio sueño y poner en práctica los conocimientos adquiridos desde su niñez.
Así nacía en Guijuelo la marca Aljomar, fruto de la constancia, el esfuerzo y el trabajo de una familia. Hoy la marca Aljomar es sinónimo
de calidad y tradición, y aúna a la perfección artesanía con innovación. Sólo así es posible mantener intacto el sabor y
poderlo compartir con los paladares más exigentes de más de 30 países.